Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 12:58 - Видове феромони
Автор: simonche Категория: Тя и той   
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2014 12:59


 Науката познава много видове човешки феромони , като само някои от тях се използват в продуктите , а въздействието им се оценява от извършените многократни лаболаторни и практически изследвания . Следва кратко описание на най - често срещаните и използвани във феромоналните формули , които се класифицират като 100%  човешки сексуални феромони .

image

Androstenone


image





  
Този феромон е първият идентифициран в бозайниците и е познат като чисто човешки феромон . Androstenone   / съкр. -none , A-none / , / Андростенон / се секретира и от хората . Този феромон , който може да бъде открит и при мъжете и при жените , е познат предимно като мъжки феромон . Обикновено той създава доминантна , агресивна аура . Следователно , той проектира агресивно алфа - впечатление ( независимо дали алфа - мъж или жена ) , което може да Ви помогне да се превърнете в център на вниманието и да се забавлявате повече . Тъй като алфа - агресивността често се свързва със секс и добър избор на партньор , този феромон създава сексуални вибрации и повишава сексуалното напрежение .  Андростенон ът кара хората наоколо да се отнасят с по - голям респект и учтивост към човека , който го ползва . Усилва сигналите на доминантност и агресия , свързани със сексуалната реакция . Причинява сексуална възбуда в жените  , като трябва да се отбележи , че по - младите момичете и жени имат много по - висока чувствителност към него , отколкото по - възрастните .   гел с феромони
   Андростенон - ът има способността да поражда възбуда при жените по време на тяхната овулация , като доста често е и една от първопричините провокиращи нервност , раздразнителност и агресия и в двата пола . Този феромон трябва много внимателно да се подбира според местата и целите на приложението му , тъй като притежава мощни сексуални характеристики и големият ми съвет е , да се използва само в ситуации , където сексуалната показност и демонстрации  са допустими и приемливи .    Естествените му нива на производство в тялото и тяхната ефективност върху околните са не само различни , но и строго индивидуални за всеки един човек . Хората с кръвна група 0 имат склонността да произвеждат и поддържат много по - високи нива на Андростенон , в сравнение с тези с А или Б . Тези стойности се повлияват още , както от възрастта - колкото си по - млад , толкова са по - големи , така и от физическата форма , която поддържаме - по - здрави - по - високо производство .
   Може да породи агресивност в някои мъже , обаче тази характеристика е притъпена . Въздейства на жените да се включат в сексуално освободена комуникация .  Андростенон ът представлява хормон , който може да бъде открит в по - големи количества в мъжката пот , и в по - малки - в женската . Може да се открие и в слюнката на глиганите . Намира се в големи концентрации в слюнката на мъжките прасета , и ако бъде доловен от разгонено женско , то веднага заема поза за съвкупление .

image

Alpha-Androstenol

  Алфа - изомерът на Androstenol / съкр. -nol , A-nol / , / Андростенол / създава дружелюбно , достъпно впечатление .Изглежда по - разговорлив феромон , като се докосва повече до емпатията и романтичните чувства . Андростенол- ът същевременно създава една аура на младост и репродуктивна готовност , което е привлекателно за всяка една жена в подобна нужда . Първоначалната реакция допринася за приказливост и приятелско отношение от противоположния пол , а това повишава сексуалната атрактивност . Приема се за феромон , който разтапя леда , най - вече в процеса при създаване на нова връзка Андростенол - ът представлява секс хормон , който има мускусен мирис . Той се намира в големи количества в слюнката на глиганите и в малки количества в потните жлези на човека . Андростенол - ът се секретира от адреналната жлеза в система - циркулация при хората . Сигнализира младост и готовност за контакт , разговорливост , приятелство и спокойствие . Тъй като предизвиква разговор , може да разчупи първоначалната студенина . Социален феромон , който излъчва силен социално - отпускащ ефект и намалява задръжките . В действителност не се открива в хората преди навлизане в пубертета , като достига върха на производството си около 20 - та година . След този период , тяхното количеството  и сила на въздействие рязко спадат . Когато се комбинира с определени феромони , откючва сексуална възбуда .

Androstadienone

image

 

  Андростадиенон - ът общо взето е най - добрият кандидат от всички познати феромони .   Неговите химически съставки го категоризират като феромон с много силно феромонално въздействие върху хората , и имащ специфичен ефект най - вече върху мозъчната активност на жените .      Андростадиенон - ът е молекула , производна на тостестерона , която присъства в потта на мъжете , а при доста по - високи стойности повишава нивата на кортизола у жените . Лаболаторните изследвания и практическото му приложение безпорно са доказали способностите му за мощно повлияване върху някои аспекти на тяхното настроение -премахва психологическите им задръжки , силно повишава чувството им за привързаност и поражда неустоимо желание за еротични страсти . Жените , подложени на въздействието му , много бързо изпадат в състояние на " съживяване , разведряване и ободряване " на мозъчния център , отговарящ за оценката на сексуалните потребности , и като цяло върху либидото и сексуално - позитивното им настроение . Но ефективността на това въздействие зависи предимно от периода на месечния цикъл на жената . Тези от тях , които са в предовулационен период , ще бъдат многократно по - силно повлияни спрямо другите жени , като това в никакъв случай не омаловажава въздействието върху вторите . Причината се крие в това , че по време на оплодителния период природата ги е направила много по - чувствителни към въздействието на този феромон , и затова те са по - податливи на ефектите от него . Едно друго конкретно изследване показва , че и много силно действа "" възбуждащо "" на тяхното внимание и когнитивната област в мозъка им .   
   Човешките химиосигнали / феромони / моделират психологическото състояние у хората абсолютно неосъзнато без видимо долавяне на каквито и да са миризми . Това научно доказано въздействие успешно се моделира чрез влиянието си върху мозъчните центрове , регулиращи и отговарящи за емоционалното състояние и сексуалното привличане 
   Чрез изследванията си учените са установили , че жените имат определено по - висока чувствителност към биологичните миризми , отколкото мъжете , като това е показателно и за различното въздействие на Андростадиенон - а върху половете , който при жените е доловим при по - ниски концентрации от 11.4 мМ , докато при мъжете те са от 19.5 мМ на горе .
   Тези резултати недвусмислено доказват , че жените са тенденциозно по - чувствителни към него , отколкото мъжете . Въздействието му мощно повлиява върху правилната им преценка за "" мъжката атрактивност "" и изключително силно въздействат върху избора им на мъж , гласуване на доверие към него и даване на съгласие при предложение за женитба .
  Като допълнение може да се добави , че Андростадиенон - ът отприщтва в тях "" хормонален отговор "" , като ги привежда в готовност за приемане / откликване / на ухажване и заявена сексуална активност . 
   В концентрираната си форма притежава силно сладникав мирис и се използва предимно в мъжките феромонални продукти с цел повишаване на сексуалното привличане .

image

   Androsterone
    image    Androsterone / съкр. - rone , A-rone / , / Андростерон / е още един от най - старите познати и използвани феромони на пазара в сравнение с Androstenone . Представлява стероиден хормон , произвеждан в черния дроб при метаболизма на тестостерона . За първи път е бил изолиран през 1931 г. от Adolf Friedrich Johann Butenandt и Kurt Tscherning след дистилация на повече от 17000 л. мъжка урина , от която са успели да добият едва 50 мг. негови кристали , но достатъчно , за да построят химическата му формула . Понастоящем употребата му в различните продукти с феромони е много често срещана и обикновено се използва като добавка за доусъвършенстване на формулите , които съдържат повече видoве феромони в себе си .
   И двата пола могат да го използват с голям успех , но жените трябва да бъдат внимателни да не го предозират , за да избегнат ефекта - " да понамирисват малко на мъже " . Обаче този ефект е далеч по - малко драматичен , отколкото с Андростенон - а . Андростерон - ът е с леко по - слаб характерен мирис на човешко тяло , когато е предозиран , в сравнение с Андростенон - а , и поради тази причина се радва на по голяма приемственост сред потребителите .
   Андростерон - ът е изключително добре изледван и документиран , за да бъде отличен като феромона -  "ледоразбивач ". Помагайки с тези си качества по - скоро на - стеснителните , свенливите , срамежливите , боязливите и плахи хора във всяко едно тяхно начинание , той обгръща техният социален живот и контакти с ненадминат комфорт ,отвореност и достъпност . Той най - вече отлично се е самодоказал по време на партита с много непознати , пред жури , изпитни и заседателни комисии , съвещания , делегации и първи срещи . Андростерон - ът повишава характеристиките на Андростенон - а и засилва чувството на доверие у потенциални партньори . 
   Той също така е известен и с характерното си и типично въздействие като сигнал за мъжественост . Създава впечатление за сигурност и защита / тоест " това е мъжа , който ще се погрижи за мен " / .

Estratetraenol

image

 
 Естратетраенол- ът е естроген / от гръц . οἶστρος - разгонване / от групата на стероидните химически съединения , който се произвежда в женското тяло и представлява феромон , активно действащ при животните и хората , производен на секс хормона - Estradiol. Той напълно олицетворява женската версия на Андростадиенон - а , но за разлика от него , количественото му присъствие в женското тяло е съвсем незначително . Мъжете реагират на него много силно , катопровокира в тях чувството за грижовност , а и осигурява максимален комфорт , подобен на въздействито на Астростадиенон - а върху жените . Има изключително стимулиращо действие върхy BHO на мъжете и се отличава с качеството си на силно повишаване и стимулиране на настроението им . Мъжете , вдишващи от него , се превръщат в център на внимание за компанията , в следствие на силно приповдигнатото си настроение . Въздействието му е толкова силно , че мъжете , повлияни от него , много бързо заразяват и околните около себе си с необикновено високото си положително емоционално поведение . И ако към всичко това добавим същите нива , но при жените в компанията  , които сериозно са повлияни от мъжкия Андростадиенон - там вече всичко ще е възможно .  гел с феромони

image
   
Естратетраенол - ът създава една аура на ултра - женственост , сериозно завишаваща сексуалната и привлекателна й сила . Поражда и насърчава в мъжете чувства като - благородност , любезност , дружелюбие , вежливост , деликатност , по - висока изтънченост на джентълменските обноски , кроткост , примиримост и съобразяване с мнението и желанията на жените . Притежева успокоителен ефект върху двата пола , има склонността да прави хората по - мили и дружелюбно настроени един към друг и ги изпълва с желание за взаимно приятелство . Положително въздейства върху поведението на по - сдържаните , резервирани , надменни , студени и неприветливи жени ,  отпускайки ги , те загубват хладината си и видимо ги прави по - приветливи и лесно приспособими към компанията и околните .
   Освен че повлиява положително на настроението , но и подтиква околните да мислят по - често за жената , която ги използва . Мъжете се чувстват отпуснати и спокойни , като им внушава непреодолимата нужда и желание да я защитават , а също и силно да я прегръщат .
   Значително завишаване на нивата на естественото му производство  се отчита при жените по време на бременността им и след родилния период , точно когато те природно най - много се нуждаят от всички тези по - горе изброени чувства , които се пораждат у мъжете . Аналогично високи количества винаги се наблюдават и през периода на овулация , което е природно - характерното сексуално химио - въздействие на жените върху мъжкия BHO . Действието му като естроген - да поражда чувството на разгонване / желание за секс / започва да се наблюдава при жените в края на пубертета през т.нар. период -esrtous cycle и продължава затихващо до края на живота им .

Oxytocin

image
Експерти потвърждават , че Окситоцин - ът силно стимулира много от нашите социални поведения : той  провокира у хората чувство на смелост и безстрашие , премахва естествената предпазливост и уплаха , когато попаднем в рискови или заплашителни  за самите нас ситуации  ,  повишава доверието , след изневяра или предателство , всички хоравинаги сами решават на кого да се доверят при оформянето на половите си , социалните или бизнес взаимоотношения . 
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simonche
Категория: Тя и той
Прочетен: 7067
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930