Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 22:01 - Митът за спасяването на евреите в България
Автор: spartakbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3608 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 29.10.2014 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- от несъществуващия вече сайт за националсоциалистическа култура - www.bhbulgariа.com  - евреите направо му Е.....ха майката на тоя сайт.


             МИТЪТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ       

                                     

Веднъж български студенти, следващи в Германия, запитали Председателя на Българското задгранично правителство - проф Александър Цанков следното:

Г-н Цанков, Вие преди преди девети септември 1944 г. се обявихте в защита на евреите в България, но каква позиция да заемем днес по отношение на световното еврейство след като сега всички сме прокудени от родината си и там ни чака смърт ?...

Професор Цанков се почудил какво да отговори и им отвърнал, че това е работа за големите нации, а не за българите... Нямал ли е Проф. Цанков нещо друго предвид, след като така лесно българските военни обърнаха оръжие срещу своите достойни и честни германски съюзници? Дали наистина е било недопустимо да се противопоставим на Съветската армия още при нейното наближаване до делтата на Дунава. Та дори и заели позиции на румънския бряг, болшевиките се ослушват близо две седмици и едва на осми септември 1944 г. се осмеляват съвсем предпазливо да започнат прехвърляне пред Дунава...

Няма нищо по-срамно от предателството на свои! Ето това е има предвид Проф. Цанков, когато е говорил за малките и големи нации. И съвсем закономерно, именно тия, които защитава г-н професора преди Девети септември, стават организатори и ръководители на повсеместния болшевишки терор след окупирането на царство България от Съветската армия.

Това е една забрала гнойна рана в българската народностна душа, която докато ние българите не почистим и дезинфекцираме, никога не ще можем да продължим напред!

В последно време ни продъниха ушите, че сме били "спасили" някакви си чифути и че трябвало да бъдем особено щастливи от този факт. Случайно ли се внушава това, при положение, че евреи приватизираха всичките ни що-годе рентабилни предприятия, евреи командват българските банки, евреи ръководят българските медии и културни институти, евреи са се загнездили по всички нива на държавната и съдебна администрация в България?

И днес, докато същите тия натрапват на германците някакви си "вини" за "геноцид над единоверците им" чрез т.нар. "Холокауст", то на безхаберните българи натрапват мита за "спасяването" на техните съплеменници от този въображаем "геноцид".

Видно е, че тия световни престъпници са замислили друг сценарий за България и българите, защото като съюзници на Третия Райх твърде лесно биха ни издокарали като съучастници в "Холокауста", както се случи вече с приятелски настроената към чифутите Швейцария.

Всичко това е понятно, ако погледнем какво става в Близкия Изток с неоколониалния експеримент "Израел". Жестоката действителност кара световното фарисейско правителство да търси друга територия, за да продължи в нова юдейска "държава" човеконенавистната си неоколониална политика.


       КРАЙНО ВРЕМЕ Е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ДА ПОГЛЕДНЕМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ

След като еврейските слугински правителства в нашата страна от 1990 г. насам, със своята асоциална политика проведоха етническа чистка (геноцид), като умориха над един милион старци и прокудиха от Родината България над половин милион млади българи (вече 1 милион), то сега целта на чифутите е чрез своите подопечни слуги в парламента да подготвят гласуването на антибългарски закони и превърнат българите в "палестинците" на Балканите.

ТОВА Е ИСТИНСКИ, А НЕ ИЗМИСЛЕН ГЕНОЦИД!

Защото от десетилетия насам световното фарисейско правителство подготвя превръщането на Южна България в юдейска провинция със столица стария ционистки център Пловдив, която да поеме еврейски заселници под покровителството на САЩ и НАТО. Та това е дълбоката, същностна причина чифутите постоянно да ни втълпяват, че сме били "спасители на евреите". През март 2001 г. в Кнесета на Израел беше внесено предложение да се направят постъпки за приемане на еврейската "държава" в Европейския Съюз, а някои проеврейски правителства в Европа направиха съответните статистически проучвания на жилищния си фонд, за да плануват какъв брой изселници от Израел са в състояние да приютят. През пролетта на тази година (2002г.) в България също бе извършено преброяване на населението и жилищния фонд...

През 12 век. Българското Царство приюти подобни изселници от Испания и те ни докараха едно петвековно робство. Ще допуснат ли българите същата глупост 600 години по-късно? (Виж книгата на М. Варшавски - "Какво са направили евреите за България). Всеки българин трябва внимателно да чете вехтозаветната книга "Естир" за да проумее и помни, защо се сгромоляса по този жалък и срамен начин Второто Българско царство тогава!

Нима избиването на българските болярски родове през 11 век не е по същия modus operandi (почерк на престъпния деец), за да се разделим най-сетне с каквито и да е илюзии по отношение на еврейските планове за балканите?

Ние предлагаме друго. Арийството по целия свят вече се пробужда. Пазейки както трябва себе си, ние пазим и гърба на своите арийски братя в Европа. Нищо хубаво не ни чака, ако продължаваме да играем по свирката на чифутите. Мащабната историческа задача на нашето движение се състои в това да подготвим този жизненоважен за арийските нации обрат в мисленето и поведението им, защото световно историческата развръзка е близо. В ТОЗИ СВЯТ НА ХАОСА, МАТЕРИАЛИЗМА И ИЗРОДЩИНАТА, ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЕДИНСТВЕНО ОНЕЗИ НАРОДИ, КОИТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ОТСТОЯВАТ САМИТЕ СЕБЕ СИ, И НА ИСТОРИЧЕСКОТО БОЙНО ПОЛЕ СЕ БОРЯТ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО СА!

                                                                                  Ний идемъ!  

                                                                       Победата ще бъда наша!

     София, 30.01.2002 година           Български Националсоциалистически Фронт 



 а как ми се иска само това да е последното нещо, което един евреин да види в живота си

                                             image
   

                  И ЕДИН СЪН ЗА АПОСТОЛА НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА - ВАСИЛ ЛЕВСКИ

източник: Ангел Грънчаров:
Първо съм длъжен да уточня, че това видение не е мое. Пазех този текст пет години и едва сега го публикувам. Чие е видението няма да кажа. Вярвам, усещам, че е важно, затова го пускам.


1. Сън - 24 ноември 2003 година

Сънувах, че чувам тъпани като биене на сърце - тревожни и викащи. Те ме отведоха на поляна в една гора. Там беше Левски на бял кон със бяла воеводска униформа от четническо време и бял калпак. На калпака - златен лъв. Цялата му униформа беше също обвезана със златни гайтани. Държеше високо вдигната златна сабя и ни зовеше да се вдигнем. Рецитираше прекрасно за свободата и смъртта и аз плаках на сън като го слушах. Съжалявам, че не помня думите му, но ни зовеше на бой да се спасим. Край него имаше още двама - трима четници на коне.
Тогава започнаха да идват Българите. Простираха се пред него като пред Господ, а до тях коленичеха невестите им. Жените бяха с дълги бели ризи и плетени ленти на челото с падащи надолу край лицата накрайници - бели и червени като мартениците ни. Очите им бяха прекрасни, огромни и пълни с болка и вяра. Мъжете бяха с тъмни дрехи и когато се прекланяха пред Левски от телата им падаха златни и сребърни накити. Разбрах, че това е плячка от войни и кражби, която те трябваше да оставят на невестите си да изхранват децата си. Когато тези накити паднеха, мъжете биваха обгръщани с бяла светлина, дрехите им се превръщаха на четнически и те заставаха зад Левски.

2. Видение, което се повтаря няколко пъти от края на 2003:

Злото е обгърнало България в мрак. В небесата се чувства врага. Тъмнината е обгърнала градове и села, чуват се писъци, схватки – знам че цигани и престъпници крадат и насилват хората наоколо. Вървя към центъра на София, а край мен крачат мълчаливо мъже и жени. Това сме ние – хората които са решили да спасят България. Изправяме се като тъмна група в центъра, а край нас тичат разтревожени хора. Спираме ги, укротяваме ги, събираме ги....
Когато се е събрала голяма тълпа им обясняваме, че това е края – или ние или те. Ако победим, ще победи цялото човечество. Тогава аз излизам напред и им казвам да тръгнат към всички градове и села и да кажат на хората да започнат да играят хора точно в 8 часа на другия ден – в цяла България, в центровете на всички села и градове, че даже ако можем и да обгърнем България с едно непрекъсващо се хоро. Казвам им, че хорото не трябва да се прекъсва, че не трябва в никакъв случай да се пускат. Ако се сменят да си държат ръцете. Да има отстрани хора, които да се грижат за храна и вода – стари, болни и деца.
ДА НЕ СПИРАТ СЕДЕМ ДНИ И СЕДЕМ НОЩИ – КАКВОТО И ДА СТАВА!
Виждам как всички Българи започват да играят хората... Виждам градове и села, виждам напалени огньове...
На третия ден циганите започват да се превръщат на влечуги... Хората пищят, настава паника. Казваме на по-смелите мъже да ги избиват или да ги горят.... слънцето не изгрява – продължава безкрайна нощ...
На четвъртия ден започват да се превръщат на влечуги и някой от съседите на играчите, някои от близките....но никога от тези, които играят...
На петия ден започват да ни нападат от въздуха, но бомбите не улучват хората, защото невидима енергия ги отклонява.... Много хора по целия свят са се превърнали на влечуги и е настанал хаос....
На шестия ден се сриват банкови и правителствени сгради в Лондон, Вашингтон, Рим....Започват да се стичат бежанци от Югославия, Румъния, Гърция и да се хващат на хората....
На седмия ден часове преди края изпращат ядрена ракета към нас – към групата. Ние насочваме ръцете си към нея, пращаме я далеч в космоса и я взривяваме. Тогава настава утро... Хората с посивели от умора лица се оглеждат невиждащо наоколо....
Победили сме!



 - гробът на Левски е известен, още Ванга преживе го е посочила на нейн приближен.. Костите на Дякона се намират в църквата Св Николай Мирликийски в София, под плочата на входа...
Истината за Васил Левски, клип по думите на Баба Ванга!                                            www.youtube.com/watch



Гласувай:
5



1. baltimore - ходи се гръмни,
07.11.2013 12:49
фашистче
цитирай
2. fascindoo - море baltimore?
07.11.2013 13:14
У нас имало ли е фашисти, че да има и фашистчета?
Ама евреи много и бол еврейчета!
цитирай
3. oranjevia - От тая държава вече нищо не става. В ...
07.11.2013 15:15
От тая държава вече нищо не става.В нея бабите са повече от младите.Напоследък не виждам какво трябва да стане за да за да тръгне напред.
цитирай
4. radamaya - това е частно мнение
07.11.2013 20:53
Европеиските евреи не са американските.
Има някои мнения,че там са репаратите....
Европеиските евреи нямат интерес от заграбване на теритирия и инсталирането на етноси вьв фаворити.
Не бих искала да навлизам в болезнени исторически теми, но понякога човек може да прочете ,че пьрвите лагери са били за криминални, предвид голямата бедност и криза в Германия 193...г и после там са се оказвали, в резултат на доноси и корупция наи-обикновени хора с цел присвояване на имуществата им....И още повече-доносите от сьнародници,после отпрашили зад океана с корумпирани националсоциалисти и естествено сьс златото от жертвите-оттам и преследване и разследвания относно злато от Раиха
Както и да е, не знаем много , но пак ще кажа- сега европеиските евреи не са за
просташката сьсипия на Бьлгария,по-скоро са за стабилен ред ,които да не прави кибершпионажа и да рути Европа, те си имат позиция на континента и не им се сьрба попарата на репаратите.
цитирай
5. watchtowerman - Статията е със заглавие "МИТЪТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ".
07.11.2013 21:14
но в нея ИЗОБЩО не става въпрос за някакъв МИТ за спасяването на евреите в България. Всъщност имате ли понятие какво сте искали да кажете, и същевременно имате ли понятие какво всъщност сте казали?
цитирай
6. spartakbg - ако беше човек, и във вените ти течеше топла човешка кръв, а не студена рептилска, щеше да разбереш...
22.04.2014 14:06
нечовешките същества естествено си нямат и понятие, тъй като всичкото това на тях им е чуждо.. Но на човеците, това им е познато, и статията наистина стопля сърцата им... Това, което на човеците им е познато, на нечовеците им е чуждо, и обратното...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spartakbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 93211
Постинги: 29
Коментари: 56
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930